Diensten

Professionele schoonmaakdiensten voor uw huizen en kantoren

Onze missie is de klant tevreden houden door een zeer goede diensten te verlenen.

We bieden verschillende
soorten van schoonmaak diensten

tapijt en meubelreiniging

Meubelreiniging

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van allerlei stoffen meubels. Zo kunt u denken aan het stoffen bankstel bij u thuis, of de honderden bureaustoelen bij u op kantoor. Met onze milieuvriendelijke meubelreiniging krijgen wij vlekken, kringen en vuil uit uw stoffen bank, fauteuil of stoel. Na de dieptereiniging zijn uw meubels weer schoon en lekker fris.

tapijtreiniging

Tapijtreiniging

Wij reinigen tapijt volgens verschillende milieuvriendelijke methoden bij particulieren en bedrijven in heel Nederland. Tijdens de tapijtreiniging verwijderen we vuil en vlekken en neutraliseren we onaangename geurtjes. Geniet van een schoon tapijt.

vloerkleedreiniging

Vloerkleedreiniging

Wij hebben een eigen vloerkleedwasserij met de modernste machines. Wij reinigen voor stomerijen en particulieren. Binnen Nederland komen wij uw vloerkleed gratis ophalen en afleveren.

traptapijtreiniging

Traptapijtreiniging

Vloerbedekking op een trap reinigen is een secuur karwei. Tijdens de reiniging zullen wij al het aanwezige vastzittende vuil verwijderen en vlekken behandelen. Als specialist kunnen wij door toepassing van de juiste middelen de meeste vlekken laten verwijderen. Uw trap ruikt weer heerlijk fris en schoon.